loading...

اخبار مركز آموز هاي عالي آزاد خبر

اخبار مركز آموز هاي عالي آزاد خبر

بازدید : 315
11 زمان : 1399:2

واژه پادكست از طرف لغت نامه آمريكايي « آكسفورد » به عنوان واژه سال انتخاب شد . اين لغت نامه پادكست را اينطور معرفي كرده است : « برنامه اي راديويي كه ديجيتالي ضبط شده و براي دانلود و قرار دادن در دستگاه هاي شخصي پخش صدا در اينترنت گذاشته مي شود. » در لغت نامه اينترنتي ويكي پديا هم در توضيح كلمه پادكست اينطور آمده است : پادكست يا پادپخش يكي از روش هاي انتشار پرونده بر روي اينترنت و نام عمومي نوعي برنامه آوايي است كه توسط كاربران معمولاً روي يك پخش كننده موسيقي ديجيتال و عموما يك آي پاد به شكل يك فايل صوتي ساخته شده، با استفاده از اينترنت روي رايانه هاي خانگي و يا پخش كننده هاي ديجيتال پياده مي شود.

اين روش با افزايش محبوبيت دستگاه پخش موسيقي ديجيتالي آي پاد به عنوان روشي آسان براي به اشتراك گذاشتن محتويات صوتي از طريق اينترنت، بوجود آمد.

اولين بار مفهوم در خوراك هاي آراس اس در اكتبر سال ۲۰۰۰ توسط تريستان لوئيس به صورت اوليه مطرح شد . بعد به صورتي متفاوت توسط ديو واينر يكي از نويسنده هاي فرمت آراس اس اجرا شد . و در بحث با آدام كوري منجر به عامل enclosure يا ضميمه شد . اين عامل جديد در آراس اس ۰٫۹۲ اين امكان را مي داد كه نشاني پرونده هاي صوتي تصويري منتقل شود و گيرنده آن را درجا باز كند . مشتري اين امكان جديد وبلاگ هاي صوتي بودند . ولي اين امكان جديد به سرعت رواج پيدا نكرد . تا اينكه در سال ۲۰۰۱ اين امكان در نرم افزار وبلاگ نويسي Radio Userland به عنوان يك موئلفه ارسال و دريافت فايل ها اضافه شد و تن ها چيزي كه براي رسيدن به يك پادكست كم داشت خودكار كردن اين عمل بود.

اين روش وبلاگ نويسي تا سال ۲۰۰۳ پيشرفت كرد و وبلاگ نويسي را به سمت جديدي برد . نمونه اي تاثيرگذار استفاده از اين فناوري در وبلاگ كريستوفر ليدون نويسنده سابق نيويورك تايمز بود . در اكتبر سال ۲۰۰۳ بود كه اولين بار از iTunes براي انتقال محتواي آراس اس به آي پاد استفاده شد . آدام كوري برنامه اي براي انتقال از آراس اس به آي پاد ارائه كرد كه iPodder نام داشت.

در فوريه ۲۰۰۴ بن همرسلي در روزنامه گاردين مقاله اي نوشت كه در آن به كار ليدون اشاره مي كرد براي شرح اين كار كلمات مختلفي بكار برد كه در بين آن پادكست هم به چشم مي خورد . به اين ترتيب اولين استفاده از اين كلمه توسط بن همرسلي بود . كم كم توليد كدهايي مانند iPodder در بين برنامه نويسان با مجوزهاي آزاد جي پي ال گسترش يافت . يافته هاي موتورهاي جستجوگر از عبارت Podcast در سال ۲۰۰۴ به سرعت زياد شد . بعد از اين وبسايت ها و ابزارهاي مختلف با موضوع پادكست گسترش پيدا كرد.

وبسايت هاي خبري مثل BBC برنامه هاي راديويي با كمك پادكست راه اندازي كردند . و شركت اپل امكان دريافت پادكست را به نرم افزار iTunes افزود و در سال ۲۰۰۵ نسل جديدي از آي پاد ها با قابليت پخش فيلم به بازار ارائه شد . در اواخر سال ۲۰۰۵ دستگاه هاي بازي قابل حمل شركت سوني هم از آراس اس ۲٫۰ پشتيباني مي كرد.

چرا بايد توليد پادكست كنم و مزاياي توليد پادكست چيست؟


همپوشاني كاربران خاص راديو و پادكست

پس از ظهور تلويزيون همه متفق القول گفتند كه راديو از بين مي رود، راديو از بين نرفت اما سهم درصد آن كمتر شد، هر رسانه گروه خاص مخاطبان خودش را دارد، براي مثال فيلم و تصوير مخاطبان ديداري خود را دارد كه به جز با ديدن نمي توانند با مدياي مربوطه ارتباط برقرار كنند ولي مدياي صوت ( پادكست ) به همراهان خود اين اجازه را مي دهد كه چند وظيفه اي ياmultitask باشند . همزمان با

جستجو در وب
در حين رانندگي
ورزش
كارهاي منزل و شركت
حضور در فضاي فشرده مترو و اتوبوس كه امكان دست گرفتن كتاب و تلفن همراه نيس

به پادكست گوش فرا دهند.

پادكست و ايجاد رابطه نزديك تر با شنوندگان

علاوه بر رسانه مكتوب آنلاين و آفلاين كه هيچ گونه لحن، لهجه، گويش و عواطف شما را به خوانندگان انتقال نمي دهد، جذابيت صداي شما يا سازمان شما در پادكست باعث ايجاد ارتباط نزديك تري با شنودنگانتان مي شود كه از كسالت و سختي خواندن كاربر را رهايي مي بخشد.

پادكست توانايي هاي شما را برجسته مي كند

يكي از راه هاي فروش محصول مشاوره دادن در زمينه نياز مخاطبتان است، ارائه برخي اطلاعات مفيد در زمينه توانايي در زمينه كاريتان باعث ايجاد اطمينان و اعتماد براي مردمي باشد كه نياز به چنين مهارت هايي دارند . همچنين مي توانيد سمينار ها و كنفرانس هايتان را به صورت پادكست ضبط كرده و در اختيار افرادي قرار دهيد كه امكان شركت در آن ها را ندارند . برجسته شدن توانايي هايتان با توليد محتوا صوتي حتي امكان به ارمغان آوردن بازارهاي كسب و كار جديد براي شما باشد.

پادكست و ايجاد پتانسيل تبليغاتي و كسب درآمد

اگر پس از توليد پادكست، مخاطبان خود را جذب كرديد، حتما به كسب درآمد از راه فروش پادكست و تبليغات داخل پادكست فكر كنيد.

پاسخ به بازخوردهاي و ايجاد ارتباط صميمانه با مخاطبان

پاسخ اختصاصي به بازخوردهاي مخاطبانتان از طريق پادكست، مي تواند صميميت بسياري بين شما و مخاطبانتان ايجاد كند از اين طريق كه شما پاسخ مخاطبتان را دقيقا از طريق فايل صوتي اي كه صرفا و شخصا براي ايشان توليد كرده ايد مي دهيد . اين شيوه بسيار صميمانه تر از نوشتن ايميل يا درج يك پست در وبلاگ و وب سايت است.

پادكست توليد كنيد اما رايگان نه

هيچ چيزي رايگان نيس، اگر محتواي ارزشمند داريد حتما رايگان در اختيار مخاطبانتان قرار ندهيد، براي ارسال پادكست به مخاطبانتان از آن ها شماره تماس يا ايميل دريافت كنيد تا اين رابطه طولاني مدت تر شود. تعارف نكنيد، شما به محتوا پادكست خود ايمان داريد پس ارزان نفروشينش.

نام و نام خانوادگي، شماره تماس، ايميل، آدرس شبكه هاي اجتماعي اطلاعاتي هستند كه شما مي توانيد در قبال ارائه پادكست از آن ها دريافت كنيد.

پادكست، راه حل مناسب و ساده توزيع و انتقال محتوا

بصورت ميانگين براي عموم افراد جامعه گوش دادن 10 برابر زمان كمتري نسبت به خواندن يك مقاله يا كتاب از مخاطب خودش مي گيرد و حتي زمان هاي هدر رفته افراد را مي تواند به بهترين نحو براي انتقال اطلاعات استفاده كند . در حال حاضر هم همه تلفن هاي همراه هوشمند قابليت نصب اپليكيشن هاي پادكستي يا پخش فايل هاي پادكست را دارند.

پادكست و كاهش هزينه هاي توليد و توزيع

اصولا براي هر محصولي، هزينه ثابت مواد اوليه در نظر گرفته مي شود، اما در توليد پادكست شما تن ها يك بار هزينه كنيد و هزاران بار مي توانيد توزيع كرده و استفاده كنيد . اين اولين و بزرگترين مزاياي ارائه آنلاين و ديجيتال محتويات مالتي مديا است . ضبط، سي دي، چاپ همگي همان هزينه هاي ثابت اوليه هستند كه براي هر توزيع مالتي مديا بايد پرداخت شود اما محتواي ديجيتال كه از طريق دانلود قابل دسترس است تن ها يك هزينه اوليه دارد . با اين شيوه، همچنين هزينه هايي همچون ملاقات حضوري هم ديگر در ميان نخواهند بود . همچنين در توليد محتوا صوتي به روزرساني و آرشيو بسيار ساده خواهد بود.

تهيه پادكست يك شيوه ارتباطي با صرفه جويي مناسب در زمان است

شما مي توانيد همزمان با انجام ديگر كار هايتان در اداره، خانه يا حتي در مسافرت به پادكست گوش دهيد . به لطف استفاده از پادكست مي توان برخي از جلسات و ملاقات ها را حذف كرد و صرفه جويي خوبي در زمان و بهبود كارايي و سودمندي داشت.

تفاوت اول پادكست و راديو

روش Push Technology در جذب مخاطب يعني مخاطب كمترين قدرت انتخابي در محصولي كه تحويل مي گيرد دارد، مثلا راديو و تلويزيون، كه كاربر كمترين قدرت انتخابي در انتخاب برنامه هاي آن دارد . روش Pull Technology در جذب مخاطب يعني مخاطب بيشترين قدرت انتخاب را داشته و مي تواند هر نوع شخصي سازي را در دريافت محصول نهايي داشته باشد . مخاطبان در پادكست بيشترين قدرت را انتخاب براي گوش دادن به پادكست ها سلامت، ورزشي، اجتماعي و .. . را دارند.

تفاوت دوم پادكست و راديو

در پادكست امكان شنيدن هر بخش از صدا، جلو و عقب بردن آن در اختيار كاربر است . كاربر به هر تعداد بار كه بخواهد مي تواند به محتواي پادكست گوش كند . در حالي كه راديو و حتي راديوهاي اينترنتي چنين امكاني ندارند.

تفاوت سوم پادكست و راديو

در اين روش، مصرف كننده محتواي مورد نظر را توسط دستگاه هاي پخش غير از رايانه نيز استفاده مي كند و در زمان استفاده، لزوماً نيازي به دسترسي به كامپيوتر نيست . معمولاً دستگاه هايي كه مي توان پادپخش ها را روي آن ها شنيد، همان دستگاه هاي پخش موسيقي ديجيتال هستند كه عموماً بسيار كوچك و قابل حمل هستند . در نتيجه كاربر در هر زمان و مكاني قادر به استفاده از محتواي صوتي خواهد بود . محتوا پس از دريافت از اينترنت، بدون نياز به ارتباط با اينترنت، قابل استفاده خواهد بود در حالي كه در ساير روشها، نياز به حفظ ارتباط اينترنتي براي استفاده از محتوا وجود دارد.

تفاوت چهارم پادكست و راديو

در اين روش، نيازي به مراجعه به وب گاه هاي مختلف براي دسترسي به انواع محتويات نيست و با تنظيم نرم افزار و افزودن نشاني پادپخش موردنظر به فهرست، كپي محتوا به رايانه و در نهايت به دستگاه پخش آن بطور اتوماتيك انجام شده و كاربر هميشه آخرين و جديدترين اطلاعات را در دستگاه پخش مختواي صوتي خود خواهد داشت.

تا بدين جا پادكست توضيح داده شد و از مزاياي بي نظير آن صحبت شد، مدرسه عالي رسانه در 4 سال گذشته براي موسسات، شركت ها، صدا و سيما و راديوهاي اينترنتي اقدام به توليد پادكست كرده است. اگر تا بدين جاي مطلب رسيده ايد، ما بدين سوال پاسخ خواهيم داد.

شاخص هاي محتويات مناسب براي توليد پادكست


قبل از پاسخ به اين بايد بررسي كنيم ببينم چه محتوايي ارزش پادكست شدن و افرايش رتبه در گوگل را دارد . در آموزش هاي بهينه سازي موتور جستجوگر چند نكته براي توليد محتواي مناسب بسيار پر اهميت است :

مطلب دست اول و غير كپي و منحصر به فرد باشد
مطلب بايد جامع و كامل باشد، در تحقيقي براي كلمات پر رقابت در صفحه اصلي مطالب بازيابي شده صفحه اصلي بين 3،000 تا 4،000 كلمه هستند
چگالي كلمات كليدي بايد بين 2 تا 5 درصد باشند
استفاده درست از تگ هاي h1 و h3
مطالبي كه در قالب سوال و جواب پرسيده مي شوند، به دليل تكرار كلمات كليدي در تيترهاي دوم h2، بسيار راحت تر از مطالب ديگر در گوگل Rank مي گيرند . براي مثال همين مطلب داراي تيتردوم هايي بدين صورت است،

تفاوت اول پادكست با راديو
تفاوت دوم پادكست با راديو
...
پادكست و كاهش هزينه هاي توليد و توزيع
پادكست، راه حل مناسب و ساده توزيع و انتقال محتوا

هيچ قسمتي از پاراگراف مطلب شما نبايد معادلي در گوگل داشته باشد، اگر قسمتي از متن شما از منبع خاصي برداشت شده است لطفا منبع مورد نظر را نيز در انتهاي مطلبتان ذكر نمائيد . در Rank دهي يه مسئله در ارتباط با لينك دهي بسيار مهم است

از داخل سايت چقدر لينك به اين مطلب داده شده است
از سايت ها و بلاگ هاي خارجي چقدر لينك به اين مطلب داده شده است
از اين مطلب به خارج است سايت چقدر لينك داده شده است

در تحقيقي 10 وب سايت از صفر بر روي يك كلمه كليدي نامشخص كه در گوگل حتي يك جستجو هم براي آن نبود، راه اندازي شدند، مطالب همزمان با هم بر روي سايت ها بارگذاري شدند، مطلبي كه 3 خصوصيت زير را داشت در صدر مطالب بازيابي گوگل قرار گرفت.

طولاني ترين، دست اول ترين، منحصر به فرد ترين
مطلبي كه تصوير، صوت و ويدئو در آن بيشتر بود
مطلبي كه لينك به خارج از سايت بيشتري داشت

البته مواردي كه در بالا بيان شد قسمت كوچكي از سئو روي محتوا است، ولي اگر شما سايتي داريد كه بدين سبك توليد محتواي متني مي كند، ترديد نكنيد كه توليد محتواي مالتي مديا صوتي و تصويري مي تواند بيش از پيش به بهينه سازي موتور جستجوي شما و برند سازي شما كمك كند

پس از توليد پادكست چه بايد كرد؟


در قدم اول پس از توليد پادكست

پادكست هاي توليد شده را در ابتداي متن مربوطه در سايت قرار دهيد تا كاربر با مراجعه به اين صفحه با پادكست مربوطه مواجه شود و اقدام به پخش آن كند، قطعا بيشترين تعامل ديدادي مخاطبان با يك متن ابتداي آن متن است.

در جاي جاي متن اشاره كنيد كه شما مي توانيد پادكست مطالب مرتبط ديگري را نيز گوش كنين و حتي به صفحه مربوطه پادكست لينك دهيد.

در قدم دوم پس از توليد پادكست

جايگاه خاصي براي پادكست هايتان در سايت در نظر بگيريد كه مخاطبان بيشترين تعامل با آن را دارد براي مثال اسلايد شو، منو اصلي يا يك باكس مشخص از يك صفحه خاص وب سايتتان ( ضميمه اول )

قدم سوم پس از توليد پادكست

توضيح پادكست ها بر روي راديوهاي اينترنتي مثل شنوتو و .. . به منظور برندسازي و جذب مخاطبان خاص خود و توزيع پادكست ها بر روي شبكه هاي اجتماعي خودتان

قدم چهارم پس از توليد پادكست

ارسال پادكست هاي هفتگي به كاربران سايتتان براساس سليقه آن ها ( ضميمه دوم )

قدم پنجم پس از توليد پادكست

در يك اقدام مشترك با صاحبان وب سايت ها يا فعالان شبكه هاي اجتماعي به منظور به اشتراك گذاري پادكست هايتان مذاكره نمائيد . در ميان صاحبان رسانه هاي مختلف بسيار پيش آمده كه در قالب تهاطر يك باكس از سايت اول در سايت دوم و به همين ترتيب يك باكس از سايت دوم در سايت اول قرارداده شده كه آخرين محتويات پادكست هر دو سايت در آن قرار مي گيرد و در اين ميان هيچ تبادل مالي اي انجام نمي شود.

شرايط همكاري مدرسه عالي رسانه جهت توليد محتواي پادكست


دريافت هزينه در قبال توليد پادكست براساس كيفيت پادكست، صداي گوينده، موزيك پيش زمينه انتخابي
تمامي فايل هاي صوتي توليد شده روي دامنه مدرسه عالي رسانه به آدرس elac.ir بارگذاري مي شوند و فايل هاي صوتي در وب سايت مقصد بايستي از طريق اين آدرس پخش شوند.
در پائين فايل هاي صوتي لينك مدرسه عالي رسانه به عنوان همكاري در توليد محتواي آورده شوند.
برخي از همكاري هاي مدرسه عالي رسانه براساس Alexa Rank و نرخ ورودي گوگل سايت مقصد مي تواند در قالب تهاطر و تبادل خدمات بصورت رايگان صورت گيرد، براي مثال با دريافت كادر آگهي در سايت مقصد به منظور تبليغ متني دوره هاي مدرسه عالي رسانه و محصولات جديد سايت هاي زير مجموعه . در ارتباط با اين نوع همكاري حتما بايد بصورت تلفني مذاكراتي صورت گيرد ولي بصورت كلي در اين روش 2 تا 10 مطلب در ماه بصورت رايگان مي تواند به پادكست تبديل شود كه مقدار مطالب توليدي پادكست وابسته به فاكتور هاي Alexa Rank و نرخ ورودي گوگل سايت مقصد است.
زماني كه مطلبي براي پادكست توليد مي شود، اين مطلب روي سايت مدرسه عالي رسانه يا سايت راديو اكسيژن يا سايت گويندگي قرار مي گيرد، سپس با احترام به حق كپي رايت به مطلب مربوطه از طريق اين سايت ها لينك داده مي شود كه در جستجوهاي گوگل، بين محتواي سايت مقصد و سايت هاي مدرسه عالي رسانه گوگل سايت مقصد را به عنوان سايت اصلي بشناسد و حتي رنك بهتري به آن بدهد كه از طرف ديگر تهديدي در افت رنك گوگل نباشد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر از طريق فرم تماس با ما اقدام نمائيد يا با اكانت تلگرام مدير دپارتمان وب سايت ها و فضاي مجازي مدرسه عالي رسانه تماس حاصل نمائيد.

واژه پادكست از طرف لغت نامه آمريكايي « آكسفورد » به عنوان واژه سال انتخاب شد . اين لغت نامه پادكست را اينطور معرفي كرده است : « برنامه اي راديويي كه ديجيتالي ضبط شده و براي دانلود و قرار دادن در دستگاه هاي شخصي پخش صدا در اينترنت گذاشته مي شود. » در لغت نامه اينترنتي ويكي پديا هم در توضيح كلمه پادكست اينطور آمده است : پادكست يا پادپخش يكي از روش هاي انتشار پرونده بر روي اينترنت و نام عمومي نوعي برنامه آوايي است كه توسط كاربران معمولاً روي يك پخش كننده موسيقي ديجيتال و عموما يك آي پاد به شكل يك فايل صوتي ساخته شده، با استفاده از اينترنت روي رايانه هاي خانگي و يا پخش كننده هاي ديجيتال پياده مي شود.

اين روش با افزايش محبوبيت دستگاه پخش موسيقي ديجيتالي آي پاد به عنوان روشي آسان براي به اشتراك گذاشتن محتويات صوتي از طريق اينترنت، بوجود آمد.

اولين بار مفهوم در خوراك هاي آراس اس در اكتبر سال ۲۰۰۰ توسط تريستان لوئيس به صورت اوليه مطرح شد . بعد به صورتي متفاوت توسط ديو واينر يكي از نويسنده هاي فرمت آراس اس اجرا شد . و در بحث با آدام كوري منجر به عامل enclosure يا ضميمه شد . اين عامل جديد در آراس اس ۰٫۹۲ اين امكان را مي داد كه نشاني پرونده هاي صوتي تصويري منتقل شود و گيرنده آن را درجا باز كند . مشتري اين امكان جديد وبلاگ هاي صوتي بودند . ولي اين امكان جديد به سرعت رواج پيدا نكرد . تا اينكه در سال ۲۰۰۱ اين امكان در نرم افزار وبلاگ نويسي Radio Userland به عنوان يك موئلفه ارسال و دريافت فايل ها اضافه شد و تن ها چيزي كه براي رسيدن به يك پادكست كم داشت خودكار كردن اين عمل بود.

اين روش وبلاگ نويسي تا سال ۲۰۰۳ پيشرفت كرد و وبلاگ نويسي را به سمت جديدي برد . نمونه اي تاثيرگذار استفاده از اين فناوري در وبلاگ كريستوفر ليدون نويسنده سابق نيويورك تايمز بود . در اكتبر سال ۲۰۰۳ بود كه اولين بار از iTunes براي انتقال محتواي آراس اس به آي پاد استفاده شد . آدام كوري برنامه اي براي انتقال از آراس اس به آي پاد ارائه كرد كه iPodder نام داشت.

در فوريه ۲۰۰۴ بن همرسلي در روزنامه گاردين مقاله اي نوشت كه در آن به كار ليدون اشاره مي كرد براي شرح اين كار كلمات مختلفي بكار برد كه در بين آن پادكست هم به چشم مي خورد . به اين ترتيب اولين استفاده از اين كلمه توسط بن همرسلي بود . كم كم توليد كدهايي مانند iPodder در بين برنامه نويسان با مجوزهاي آزاد جي پي ال گسترش يافت . يافته هاي موتورهاي جستجوگر از عبارت Podcast در سال ۲۰۰۴ به سرعت زياد شد . بعد از اين وبسايت ها و ابزارهاي مختلف با موضوع پادكست گسترش پيدا كرد.

وبسايت هاي خبري مثل BBC برنامه هاي راديويي با كمك پادكست راه اندازي كردند . و شركت اپل امكان دريافت پادكست را به نرم افزار iTunes افزود و در سال ۲۰۰۵ نسل جديدي از آي پاد ها با قابليت پخش فيلم به بازار ارائه شد . در اواخر سال ۲۰۰۵ دستگاه هاي بازي قابل حمل شركت سوني هم از آراس اس ۲٫۰ پشتيباني مي كرد.

چرا بايد توليد پادكست كنم و مزاياي توليد پادكست چيست؟


همپوشاني كاربران خاص راديو و پادكست

پس از ظهور تلويزيون همه متفق القول گفتند كه راديو از بين مي رود، راديو از بين نرفت اما سهم درصد آن كمتر شد، هر رسانه گروه خاص مخاطبان خودش را دارد، براي مثال فيلم و تصوير مخاطبان ديداري خود را دارد كه به جز با ديدن نمي توانند با مدياي مربوطه ارتباط برقرار كنند ولي مدياي صوت ( پادكست ) به همراهان خود اين اجازه را مي دهد كه چند وظيفه اي ياmultitask باشند . همزمان با

جستجو در وب
در حين رانندگي
ورزش
كارهاي منزل و شركت
حضور در فضاي فشرده مترو و اتوبوس كه امكان دست گرفتن كتاب و تلفن همراه نيس

به پادكست گوش فرا دهند.

پادكست و ايجاد رابطه نزديك تر با شنوندگان

علاوه بر رسانه مكتوب آنلاين و آفلاين كه هيچ گونه لحن، لهجه، گويش و عواطف شما را به خوانندگان انتقال نمي دهد، جذابيت صداي شما يا سازمان شما در پادكست باعث ايجاد ارتباط نزديك تري با شنودنگانتان مي شود كه از كسالت و سختي خواندن كاربر را رهايي مي بخشد.

پادكست توانايي هاي شما را برجسته مي كند

يكي از راه هاي فروش محصول مشاوره دادن در زمينه نياز مخاطبتان است، ارائه برخي اطلاعات مفيد در زمينه توانايي در زمينه كاريتان باعث ايجاد اطمينان و اعتماد براي مردمي باشد كه نياز به چنين مهارت هايي دارند . همچنين مي توانيد سمينار ها و كنفرانس هايتان را به صورت پادكست ضبط كرده و در اختيار افرادي قرار دهيد كه امكان شركت در آن ها را ندارند . برجسته شدن توانايي هايتان با توليد محتوا صوتي حتي امكان به ارمغان آوردن بازارهاي كسب و كار جديد براي شما باشد.

پادكست و ايجاد پتانسيل تبليغاتي و كسب درآمد

اگر پس از توليد پادكست، مخاطبان خود را جذب كرديد، حتما به كسب درآمد از راه فروش پادكست و تبليغات داخل پادكست فكر كنيد.

پاسخ به بازخوردهاي و ايجاد ارتباط صميمانه با مخاطبان

پاسخ اختصاصي به بازخوردهاي مخاطبانتان از طريق پادكست، مي تواند صميميت بسياري بين شما و مخاطبانتان ايجاد كند از اين طريق كه شما پاسخ مخاطبتان را دقيقا از طريق فايل صوتي اي كه صرفا و شخصا براي ايشان توليد كرده ايد مي دهيد . اين شيوه بسيار صميمانه تر از نوشتن ايميل يا درج يك پست در وبلاگ و وب سايت است.

پادكست توليد كنيد اما رايگان نه

هيچ چيزي رايگان نيس، اگر محتواي ارزشمند داريد حتما رايگان در اختيار مخاطبانتان قرار ندهيد، براي ارسال پادكست به مخاطبانتان از آن ها شماره تماس يا ايميل دريافت كنيد تا اين رابطه طولاني مدت تر شود. تعارف نكنيد، شما به محتوا پادكست خود ايمان داريد پس ارزان نفروشينش.

نام و نام خانوادگي، شماره تماس، ايميل، آدرس شبكه هاي اجتماعي اطلاعاتي هستند كه شما مي توانيد در قبال ارائه پادكست از آن ها دريافت كنيد.

پادكست، راه حل مناسب و ساده توزيع و انتقال محتوا

بصورت ميانگين براي عموم افراد جامعه گوش دادن 10 برابر زمان كمتري نسبت به خواندن يك مقاله يا كتاب از مخاطب خودش مي گيرد و حتي زمان هاي هدر رفته افراد را مي تواند به بهترين نحو براي انتقال اطلاعات استفاده كند . در حال حاضر هم همه تلفن هاي همراه هوشمند قابليت نصب اپليكيشن هاي پادكستي يا پخش فايل هاي پادكست را دارند.

پادكست و كاهش هزينه هاي توليد و توزيع

اصولا براي هر محصولي، هزينه ثابت مواد اوليه در نظر گرفته مي شود، اما در توليد پادكست شما تن ها يك بار هزينه كنيد و هزاران بار مي توانيد توزيع كرده و استفاده كنيد . اين اولين و بزرگترين مزاياي ارائه آنلاين و ديجيتال محتويات مالتي مديا است . ضبط، سي دي، چاپ همگي همان هزينه هاي ثابت اوليه هستند كه براي هر توزيع مالتي مديا بايد پرداخت شود اما محتواي ديجيتال كه از طريق دانلود قابل دسترس است تن ها يك هزينه اوليه دارد . با اين شيوه، همچنين هزينه هايي همچون ملاقات حضوري هم ديگر در ميان نخواهند بود . همچنين در توليد محتوا صوتي به روزرساني و آرشيو بسيار ساده خواهد بود.

تهيه پادكست يك شيوه ارتباطي با صرفه جويي مناسب در زمان است

شما مي توانيد همزمان با انجام ديگر كار هايتان در اداره، خانه يا حتي در مسافرت به پادكست گوش دهيد . به لطف استفاده از پادكست مي توان برخي از جلسات و ملاقات ها را حذف كرد و صرفه جويي خوبي در زمان و بهبود كارايي و سودمندي داشت.

تفاوت اول پادكست و راديو

روش Push Technology در جذب مخاطب يعني مخاطب كمترين قدرت انتخابي در محصولي كه تحويل مي گيرد دارد، مثلا راديو و تلويزيون، كه كاربر كمترين قدرت انتخابي در انتخاب برنامه هاي آن دارد . روش Pull Technology در جذب مخاطب يعني مخاطب بيشترين قدرت انتخاب را داشته و مي تواند هر نوع شخصي سازي را در دريافت محصول نهايي داشته باشد . مخاطبان در پادكست بيشترين قدرت را انتخاب براي گوش دادن به پادكست ها سلامت، ورزشي، اجتماعي و .. . را دارند.

تفاوت دوم پادكست و راديو

در پادكست امكان شنيدن هر بخش از صدا، جلو و عقب بردن آن در اختيار كاربر است . كاربر به هر تعداد بار كه بخواهد مي تواند به محتواي پادكست گوش كند . در حالي كه راديو و حتي راديوهاي اينترنتي چنين امكاني ندارند.

تفاوت سوم پادكست و راديو

در اين روش، مصرف كننده محتواي مورد نظر را توسط دستگاه هاي پخش غير از رايانه نيز استفاده مي كند و در زمان استفاده، لزوماً نيازي به دسترسي به كامپيوتر نيست . معمولاً دستگاه هايي كه مي توان پادپخش ها را روي آن ها شنيد، همان دستگاه هاي پخش موسيقي ديجيتال هستند كه عموماً بسيار كوچك و قابل حمل هستند . در نتيجه كاربر در هر زمان و مكاني قادر به استفاده از محتواي صوتي خواهد بود . محتوا پس از دريافت از اينترنت، بدون نياز به ارتباط با اينترنت، قابل استفاده خواهد بود در حالي كه در ساير روشها، نياز به حفظ ارتباط اينترنتي براي استفاده از محتوا وجود دارد.

تفاوت چهارم پادكست و راديو

در اين روش، نيازي به مراجعه به وب گاه هاي مختلف براي دسترسي به انواع محتويات نيست و با تنظيم نرم افزار و افزودن نشاني پادپخش موردنظر به فهرست، كپي محتوا به رايانه و در نهايت به دستگاه پخش آن بطور اتوماتيك انجام شده و كاربر هميشه آخرين و جديدترين اطلاعات را در دستگاه پخش مختواي صوتي خود خواهد داشت.

تا بدين جا پادكست توضيح داده شد و از مزاياي بي نظير آن صحبت شد، مدرسه عالي رسانه در 4 سال گذشته براي موسسات، شركت ها، صدا و سيما و راديوهاي اينترنتي اقدام به توليد پادكست كرده است. اگر تا بدين جاي مطلب رسيده ايد، ما بدين سوال پاسخ خواهيم داد.

شاخص هاي محتويات مناسب براي توليد پادكست


قبل از پاسخ به اين بايد بررسي كنيم ببينم چه محتوايي ارزش پادكست شدن و افرايش رتبه در گوگل را دارد . در آموزش هاي بهينه سازي موتور جستجوگر چند نكته براي توليد محتواي مناسب بسيار پر اهميت است :

مطلب دست اول و غير كپي و منحصر به فرد باشد
مطلب بايد جامع و كامل باشد، در تحقيقي براي كلمات پر رقابت در صفحه اصلي مطالب بازيابي شده صفحه اصلي بين 3،000 تا 4،000 كلمه هستند
چگالي كلمات كليدي بايد بين 2 تا 5 درصد باشند
استفاده درست از تگ هاي h1 و h3
مطالبي كه در قالب سوال و جواب پرسيده مي شوند، به دليل تكرار كلمات كليدي در تيترهاي دوم h2، بسيار راحت تر از مطالب ديگر در گوگل Rank مي گيرند . براي مثال همين مطلب داراي تيتردوم هايي بدين صورت است،

تفاوت اول پادكست با راديو
تفاوت دوم پادكست با راديو
...
پادكست و كاهش هزينه هاي توليد و توزيع
پادكست، راه حل مناسب و ساده توزيع و انتقال محتوا

هيچ قسمتي از پاراگراف مطلب شما نبايد معادلي در گوگل داشته باشد، اگر قسمتي از متن شما از منبع خاصي برداشت شده است لطفا منبع مورد نظر را نيز در انتهاي مطلبتان ذكر نمائيد . در Rank دهي يه مسئله در ارتباط با لينك دهي بسيار مهم است

از داخل سايت چقدر لينك به اين مطلب داده شده است
از سايت ها و بلاگ هاي خارجي چقدر لينك به اين مطلب داده شده است
از اين مطلب به خارج است سايت چقدر لينك داده شده است

در تحقيقي 10 وب سايت از صفر بر روي يك كلمه كليدي نامشخص كه در گوگل حتي يك جستجو هم براي آن نبود، راه اندازي شدند، مطالب همزمان با هم بر روي سايت ها بارگذاري شدند، مطلبي كه 3 خصوصيت زير را داشت در صدر مطالب بازيابي گوگل قرار گرفت.

طولاني ترين، دست اول ترين، منحصر به فرد ترين
مطلبي كه تصوير، صوت و ويدئو در آن بيشتر بود
مطلبي كه لينك به خارج از سايت بيشتري داشت

البته مواردي كه در بالا بيان شد قسمت كوچكي از سئو روي محتوا است، ولي اگر شما سايتي داريد كه بدين سبك توليد محتواي متني مي كند، ترديد نكنيد كه توليد محتواي مالتي مديا صوتي و تصويري مي تواند بيش از پيش به بهينه سازي موتور جستجوي شما و برند سازي شما كمك كند

پس از توليد پادكست چه بايد كرد؟


در قدم اول پس از توليد پادكست

پادكست هاي توليد شده را در ابتداي متن مربوطه در سايت قرار دهيد تا كاربر با مراجعه به اين صفحه با پادكست مربوطه مواجه شود و اقدام به پخش آن كند، قطعا بيشترين تعامل ديدادي مخاطبان با يك متن ابتداي آن متن است.

در جاي جاي متن اشاره كنيد كه شما مي توانيد پادكست مطالب مرتبط ديگري را نيز گوش كنين و حتي به صفحه مربوطه پادكست لينك دهيد.

در قدم دوم پس از توليد پادكست

جايگاه خاصي براي پادكست هايتان در سايت در نظر بگيريد كه مخاطبان بيشترين تعامل با آن را دارد براي مثال اسلايد شو، منو اصلي يا يك باكس مشخص از يك صفحه خاص وب سايتتان ( ضميمه اول )

قدم سوم پس از توليد پادكست

توضيح پادكست ها بر روي راديوهاي اينترنتي مثل شنوتو و .. . به منظور برندسازي و جذب مخاطبان خاص خود و توزيع پادكست ها بر روي شبكه هاي اجتماعي خودتان

قدم چهارم پس از توليد پادكست

ارسال پادكست هاي هفتگي به كاربران سايتتان براساس سليقه آن ها ( ضميمه دوم )

قدم پنجم پس از توليد پادكست

در يك اقدام مشترك با صاحبان وب سايت ها يا فعالان شبكه هاي اجتماعي به منظور به اشتراك گذاري پادكست هايتان مذاكره نمائيد . در ميان صاحبان رسانه هاي مختلف بسيار پيش آمده كه در قالب تهاطر يك باكس از سايت اول در سايت دوم و به همين ترتيب يك باكس از سايت دوم در سايت اول قرارداده شده كه آخرين محتويات پادكست هر دو سايت در آن قرار مي گيرد و در اين ميان هيچ تبادل مالي اي انجام نمي شود.

شرايط همكاري مدرسه عالي رسانه جهت توليد محتواي پادكست


دريافت هزينه در قبال توليد پادكست براساس كيفيت پادكست، صداي گوينده، موزيك پيش زمينه انتخابي
تمامي فايل هاي صوتي توليد شده روي دامنه مدرسه عالي رسانه به آدرس elac.ir بارگذاري مي شوند و فايل هاي صوتي در وب سايت مقصد بايستي از طريق اين آدرس پخش شوند.
در پائين فايل هاي صوتي لينك مدرسه عالي رسانه به عنوان همكاري در توليد محتواي آورده شوند.
برخي از همكاري هاي مدرسه عالي رسانه براساس Alexa Rank و نرخ ورودي گوگل سايت مقصد مي تواند در قالب تهاطر و تبادل خدمات بصورت رايگان صورت گيرد، براي مثال با دريافت كادر آگهي در سايت مقصد به منظور تبليغ متني دوره هاي مدرسه عالي رسانه و محصولات جديد سايت هاي زير مجموعه . در ارتباط با اين نوع همكاري حتما بايد بصورت تلفني مذاكراتي صورت گيرد ولي بصورت كلي در اين روش 2 تا 10 مطلب در ماه بصورت رايگان مي تواند به پادكست تبديل شود كه مقدار مطالب توليدي پادكست وابسته به فاكتور هاي Alexa Rank و نرخ ورودي گوگل سايت مقصد است.
زماني كه مطلبي براي پادكست توليد مي شود، اين مطلب روي سايت مدرسه عالي رسانه يا سايت راديو اكسيژن يا سايت گويندگي قرار مي گيرد، سپس با احترام به حق كپي رايت به مطلب مربوطه از طريق اين سايت ها لينك داده مي شود كه در جستجوهاي گوگل، بين محتواي سايت مقصد و سايت هاي مدرسه عالي رسانه گوگل سايت مقصد را به عنوان سايت اصلي بشناسد و حتي رنك بهتري به آن بدهد كه از طرف ديگر تهديدي در افت رنك گوگل نباشد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر از طريق فرم تماس با ما اقدام نمائيد يا با اكانت تلگرام مدير دپارتمان وب سايت ها و فضاي مجازي مدرسه عالي رسانه تماس حاصل نمائيد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 35

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 353
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 80
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 27
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 81
  • بازدید ماه : 267
  • بازدید سال : 2898
  • بازدید کلی : 215902
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی